Onze locaties

.
Het hoofdkantoor van Lieven de Key bevindt zich op de Hoogte Kadijk. Daarnaast hebben wij een aantal wijkkantoren en ontmoetingsruimtes als werkplek.

Ons hoofdkantoor

Ons kantoorpand op de Hoogte Kadijk staat symbool voor onze wendbare organisatie en stimuleert samenwerken, ontmoeten en leren. Zo zijn er diverse werkplekken zoals de teamzones, informele werkplekken en overlegruimten om samen te werken. Open ruimtes zoals het café, plaza's en het restaurant om elkaar te ontmoeten. Focusruimten als er behoefte is aan concentratie en de houtsmaloods en creatieve ruimten om leren te stimuleren. Er is plek voor iedereen en je kan werken op een plek ingericht op jouw behoefte en passend bij jouw werkzaamheden van dat moment.

.
Receptie Hoogte Kadijk
.
Open verbinding tussen de verdiepingen

Het ontwerp van het kantoor is een mooie match met het karakter van de buurt: ‘typisch Kadijken’ en de historische omgeving. In 1868 waren er nauwelijks corporaties in Nederland. In dat jaar eiste een cholera-epidemie 21.000 slachtoffers in Nederland waarvan 1.100 in Amsterdam. De roep om goede en gezonde woningen werd groter. Daarom besloten zo'n 500 Amsterdamse arbeiders om elke week een dubbeltje opzij te leggen om woningen te kunnen bouwen. Dat was onze start. De dubbeltjespanden op de Mauritskade staan symbool voor deze start. Onze huidige locatie op de Hoogte Kadijk is dus ook een historische plek.

Onze wijkkantoren

Naast ons hoofdkantoor op de Hoogte Kadijk, hebben we 11 wijkkantoren en een aantal ontmoetingsruimtes verspreid over de stad. Daar werken onze beheerders en vakmannen.

Door de ligging, midden in de levendigheid van de wijk, kunnen bewoners en collega’s elkaar ontmoeten. Beheerders en vakmannen beginnen hun dag graag gezamenlijk op het wijkkantoor met een lekker bakje koffie en blijven op die manier goed betrokken met elkaar en de wijk. Op het wijkkantoor en in de ontmoetingsruimtes voeren we gesprekken met elkaar en samen met bewoners over de wijk. En wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat onze bewoners prettig kunnen blijven wonen.

We willen zo dichtbij en bereikbaar mogelijk blijven voor onze bewoners en daar spelen onze wijkkantoren en ontmoetingsruimtes een belangrijke rol in.

Stel een vraag
.
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel dan gerust je vraag!