Jongerenplatform Jong de Key

.
Jong de Key is een jongerenplatform opgericht voor en door Lieven de Key collega’s tot en met 35 jaar. Het jongerenplatform is bedoeld om meer met jonge collega’s in contact te komen, elkaar te inspireren, (werk)ervaringen uit te wisselen en elkaar op weg te helpen.

Wat doet Jong de Key? 

Jong de Key kent drie pijlers: Vakmanschap, Groei en Gezelligheid. Jaarlijks organiseren we activiteiten binnen deze pijlers. Hierbij ligt de focus erop dat we de balans zoeken tussen activiteiten voor alle collega’s en activiteiten specifiek gericht op collega’s tot en met 35 jaar. De pijler Vakmanschap is gericht op vakinhoudelijke kennis die toepasbaar is voor ons werk, Groei heeft te maken met persoonlijke ontwikkeling en Gezelligheid met sociale activiteiten en daarbij ook de verbinding tussen jonge collega`s. 

.
Jong de Key sessie over community building

Nieuwe impulsen en energie

Lieven de Key gelooft dat woonstarters onmisbaar zijn voor de dynamiek van Amsterdam. Zij geven Amsterdam nieuwe impulsen en energie. Jonge collega’s kunnen hetzelfde betekenen voor Lieven de Key: door samen te ontwikkelen en te groeien, blijven jonge collega’s gemotiveerd, betrokken, geïnspireerd en benutten zij hun talenten tot het uiterste. Dat is waar Jong de Key voor staat!

Stel een vraag
.
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel dan gerust je vraag!