Samenwerken, ontmoeten en leren

.
Lieven de Key wil bijdragen aan de dynamiek van de stad. Om steeds een goed antwoord te geven op de veranderende vraagstukken in de samenleving, vraagt van ons dat we wendbaar zijn. Dit doen we door te werken met aandacht voor onze omgeving, onze bewoners, onze collega’s en onszelf. Bij Lieven de Key noemen we dit rond werken. Onze manier van werken waarbij samenwerken, ontmoeten en leren centraal staat.

Samenwerken

Je werkt vaak samen met collega’s uit andere disciplines. Je lost vraagstukken gezamenlijk op en benut elkaars kennis en ervaring. Vanuit een eigen perspectief en met eigen verantwoordelijkheid bouw je gezamenlijk aan werkbare oplossingen.

“Bij Lieven de Key is er een gezonde mix van expertise en nieuwe ideeën, en ruimte om dat te ontdekken.”
.
Samenwerken aan een vastgoedproject

Ontmoeten

Ons hoofdkantoor is zo ingericht dat ontmoeten vrijwel vanzelf gaat. Er is een relaxte en open sfeer, maar het belang van ontmoeten gaat verder dan dat. We willen dat collega’s echt contact hebben met elkaar, elkaar leren kennen en naar elkaar luisteren.

“De sfeer is persoonlijk. Dat zie je ook aan de omgang met de directie: die is heel benaderbaar. De directeur en de managers zitten gewoon overal tussen de collega’s te werken.”
.
Evenement Liever Amsterdam

Leren

Bij Lieven de Key is volop ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Niet alleen door het volgen van cursussen, maar juist ook in de dagelijkse praktijk. Door met elkaar steeds weer te kijken wat goed gaat en wat beter kan. Zo blijf je van elkaar leren.

“Ik heb hier echt mijn eigen baan kunnen vormgeven. Toen ik als trainee meer wilde leren, heb ik gevraagd om een eigen takenpakket. Zo kon ik doorgroeien. Ik heb echt de ruimte gekregen om me te ontwikkelen.”

Meegroeien

Deze manier van werken is nog volop in ontwikkeling en als medewerker van Lieven de Key kun je daarin meegroeien. Samenwerken, ontmoeten en leren is inspirerend, vergroot de onderlinge betrokkenheid én het werkplezier.

Stel een vraag
.
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel dan gerust je vraag!