Waar werken we aan?

Naast het verhuren van woningen ontwikkelt Lieven de Key vernieuwende en betaalbare woonconcepten in Amsterdam. Ook onderhouden en verbeteren we onze woningen zodat onze bewoners nu en in de toekomst prettig kunnen blijven wonen. Bekijk hieronder onze nieuwbouw-, verbeter-, en onderhoudsprojecten.

Voor woonstarters

Nieuwbouw

Jonge mensen met een beperkt inkomen vinden in Amsterdam vrijwel geen plek om te wonen. Daarom bouwen we nieuwe woningen met steeds weer vernieuwende woonconcepten.

Zo bieden we woonstarters de kans om te starten en wonen in Amsterdam. Deze woonstarters zijn bijvoorbeeld werkende jongeren, studenten, net afgestudeerden, maar ook jonge stellen, statushouders, jongeren met begeleiding en tienermoeders.

Benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten 2022-2025? Interactieve kaart
Voor meer woonplezier

Woningverbetering

Onze bewoners moeten nu en in de toekomst prettig kunnen blijven wonen. Daarom verbeteren we onze woningen. Dit doen we door de woningen en het woongebouw grondig aan te pakken.

We vergroten het woonpezier, bijvoorbeeld door duurzaamheidsmaatregelen en het verbeteren van de veiligheid. Zo zorgen we ervoor dat onze bewoners weer wonen in een woning die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Benieuwd naar onze verbeterprojecten 2022-2025? Interactieve kaart
Zo staan de woningen er weer netjes bij

Onderhoud

We vinden het belangrijk dat onze woningen er netjes bij staan. Daarom onderhouden we onze woningen.

Dit doen we door planmatig onderhoud. Het onderhoud dat we eens in de paar jaar uitvoeren aan de buitenkant van de woningen of de algemene ruimtes. Bijvoorbeeld schilderwerk, voegen in het metselwerk repareren of dakgoten vervangen. Zo werken we aan een plek waar bewoners zich thuis voelen.

Benieuwd naar onze onderhoudsprojecten 2023? Interactieve kaart

Interactieve kaart

Stel een vraag
.
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel dan gerust je vraag!