Starten en wonen sinds 1868

Woonstichting Lieven de Key houdt zich sinds 1868 bezig met starten en wonen in Amsterdam. We zijn er voor onze trouwe bewoners én voor woonstarters die graag hun eerste stappen willen zetten op de Amsterdamse woningmarkt.

Starten in Amsterdam

Jonge mensen met een beperkt inkomen vinden in Amsterdam vrijwel geen plek om te wonen. Daarom geeft Lieven de Key deze groep de kans om te starten op de Amsterdamse woningmarkt. Deze woonstarters zijn bijvoorbeeld werkende jongeren, studenten, net afgestudeerden, maar ook jonge stellen, statushouders, jongeren met begeleiding en tienermoeders.

Wonen in Amsterdam

We zorgen voor een plek waar trouwe bewoners en starters zich thuis voelen. De prijzen van woningen binnen de ring A10 en net daarbuiten schieten omhoog. Lieven de Key zorgt voor tegenwicht met betaalbare sociale huurwoningen in dit gebied. Zo dragen we bij aan een ongedeelde stad.

Voor de stad

Met durf en het kiezen van een eigen koers zetten wij ons vandaag de dag nog steeds in om te kunnen starten en wonen in Amsterdam. We blijven telkens de gevraagde vernieuwing zoeken. Zo dragen we bij aan de dynamiek van de stad.

Stel een vraag
.
Hi! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stel dan gerust je vraag!